Sep 09 2017 - Sep 09 2017 | Podium Gorcum Gorinchem Podium Gorcum Gorinchem

Podium Gorcum Gorinchem Gorinchem | Niederlande

Nirvana Tribute Band

Podium Gorcum Gorinchem | Nirvana Tribute Band & Red Medicin

Nirvana tribute band
Support: 
Red Medicin
redmedicin.com
www.facebook.com/<wbr />redmedicin/We schrijven 1994. 
De boodschap van de zelfmoord van Kurt Cobain van de grungeband Nirvana frontman in April 1994, schokt en verrast de muziekscène in de wereld laat de vele liefhebbers en fans achter in een diepe shock. 

Tweeëntwintig jaar later beslissen drie muzikanten uit het Ertsgebergte in Duitsland om de nummers van de Band Nirvana opnieuw op het podium ten gehore te gaan brengen. Twee maanden na hun oprichting zij opnemen van hun eerste promo-tape op en weten de sound en het live gevoel van de grunge-legende te laten herleven in hum werk. In de winter van 2016 mogen de eerste concertbezoekers dan eindelijk gaan luisteren en beoordelen wat het 3-tal in hun mars heeft. De bezoekers zijn eensgezind “Dit is de sound en the Feel die we al jaren moesten missen” Dit is Dé Nirvana revival. 
Na deze lovende woorden en enkele mega recensies besluiten de 3 voortaan als ‘Nirvana Tribute Band” door het leven te gaan. Apetrots zijn we dan ook als Podium Gorcum dat we “last-minute” de kans krijgen om jullie deze ervaring zelf mee te maken in ons eigen Gorinchem. . Zet zaterdag 9 september vast in jullie agenda!